El nucli antic de Roses impulsa la campanya “Vine a comprar al barri” dins el marc del Pla de Barris

Entre els propers 15 de juny i 15 de juliol, diversos comerços del nucli antic de Roses participaran en la campanya “Vine a comprar al barri i emporta’t una bossa!”, iniciativa impulsada conjuntament amb altres nuclis antics de diferents municipis de Catalunya participants del Programa del Pla de Barris. La campanya incentiva el comerç amb premis per als compradors, consistents en bosses amb productes i vals de descompte dels diferents establiments adherits.
06/06/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Per participar en aquesta campanya que incentiva la compra de productes en els comerços del nucli de Roses, cal fer una compra per un mínim preu establert, que variarà en funció de la tipologia d’articles que comercialitza cada establiment participant. A canvi, el client rebrà una butlleta amb opció de premi, consistent en el lliurament d’una bossa de compra plegable que cada comerciant omplirà amb vals de descompte, lots de productes, etc.

El total d’establiments adherits en la campanya són 17, i cadascú d’ells disposarà de 5 butlletes amb premi, de manera que durant el mes que es mantindrà la campanya es regalaran un total de 85 premis. El lliurament de les bosses de productes als guanyadors es realitzarà el dia 16 de juliol al vespre, durant una festa de fi de campanya que s’amenitzarà amb una cercavila i un espectacle d’animació. La ubicació d’aquesta festa encara s’ha de confirmar, tot i que tindrà com a escenari algun espai inclòs dins l’àmbit del Pla de Barris, com la plaça de l’Església o la Rambla Ginjolers.

Els establiments rosincs adherits a la campanya són MARRECS MODA INFANTIL, MATCH POINT BOSSES I COMPLEMENTS, GIRA-SOL HERBODIETÈTICA, TEJIDOS Y LABORES MAY, CUIDA’T CENTRE D’ESTÈTICA, NENS ROBA INFANTIL, PERRUQUERIA UNISEX L’ESPILL, PLANA CARNISSERIA, AMARANTA BISUTERIA I RELLOTGERIA, KIMY CARAMELS, A2 SHOP SKATE, SURF & EXTREM, SUD MUSIC, PERRUQUERIA MARINA, MASUK ARTESANIA ETNICA, REPARACION CALZADOS TENA, FOUR CHILDREN SKATE, GIGANTE DEL COLCHON.

La campanya compta amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat, Empresa i Ocupació, SOC, de l’Ajuntament de Roses i de l’ACOR.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document