El PAM de Roses estableix l’acció de govern per al període 2009-2011

El dimarts 29 de setembre l’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, acompanyada de la resta de regidors de l’equip de govern, ha presentat el Pla d’Acció Municipal (PAM) 2009-2011, document que recull la proposta d’acció de govern a Roses fins a l’acabament de l’actual mandat, l’any 2011.
Presentació alcaldessa

Presentació alcaldessa

29/09/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’objectiu de la redacció del PAM de Roses és doble. D’una banda, estableix un document estratègic que ha de guiar el treball i les accions que el govern municipal endegarà a curt i mig termini. De l’altre, constitueix un compromís que posa en mans dels ciutadans la capacitat d’avaluació de l’acció de govern.

L’alcaldessa ha destacat que aquest "és un PAM de tot l’equip de govern i està fet des del treball, l’esforç i de la preocupació conjunta pel futur de Roses. El resultat és un text consensuat amb projectes que requereixen una actuació transversal i de col·laboració continua entre les diferents regidories".

Els reptes previstos es dirigeixen tant a fer de Roses una ciutat potent turísticament, com a donar resposta a les necessitats del dia a dia dels ciutadans. Així, el PAM reuneix propostes encaminades a la millora dels espais físics de la vila: places, carrers, trànsit, aparcaments, carrer Sant Sebastià com a porta del Pla de Barris, via pública amb noves infraestructures com la nova seu de la Policia, ajuntament vell com a espai municipal complementari, nova SUF com a centre neuràlgic de la vida civil, arxiu nou, FAR, Castell de la Trinitat, Muralla de Llevant, o projectes de pàrquings soterrats; però també projectes per a la millora o creació de serveis per a les persones en educació, joventut, festes o de ciutat, com la millora constant de la burocràcia, les propostes per gestionar situacions de crisi com la que ens toca viure, la implantació de les ordenances de via Pública, Civisme o Circulació per posar ordre i dotar de seguretat i qualitat el municipi; nous horitzons econòmics (zona industrial, Estació Nàutica, arribada de Creuers), o l’ampliació de la Residència Pi i Sunyer i les millores en salut i benestar i cultura.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document