El públic rosinc es retroba amb el millor jazz en una nit màgica a la Ciutadella

La recuperació del Festival de Blues, Jazz & Gospel de Roses que va tenir lloc el passat dissabte 4 d’agost a la Ciutadella, va assolir un rotund èxit de públic, amb més d’un miler de persones gaudint del cartell de luxe d’aquesta divuitena edició del certamen. Per la seva banda, a la platja, prop de 1.500 persones ballaven i es divertien amb la segona discomòbil d’estiu a Santa Margarita, també organitzada per l’Ajuntament.
Actuació Festival Roses

Actuació Festival Roses

06/08/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La música va ser la gran protagonista de la nit de dissabte a Roses. D’una banda, el recinte de la Ciutadella va tornar a vibrar amb un multiconcert de més de 6 hores de durada, que aplegà figures del món jazzístic de primer ordre. La nit es va iniciar amb un concert de gospel al passeig Marítim, a càrrec d’Emmanuel Djob i el conjunt d’alumnes del taller de gospel realitzat el mateix dissabte a Roses. A continuació, un cop dins del recinte de la Ciutadella, les actuacions del virtuós de l’harmònica Joan Pau Cumellas i de l’internacional Aruán Ortiz, van donar pas a un dels moments àlgids de la nit, protagonitzat per la veu d’Andrea Motis acompanyada pel Joan Chamorro Grup, i que donaren pas, tancant la nit, a l’esperada actuació de la rosinca Melissa Sánchez i la seva Big Band.

Davant la qualitat artística del cartell, la resposta de públic no es va fer esperar, i més de mil persones es van congregar a la Ciutadella per celebrar la recuperació de l’emblemàtic festival rosinc. L’èxit de la proposta ha satisfet molt l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, que té la voluntat de continuar ampliant el format i l’oferta del Festival, fent-lo créixer en successives edicions.

Una altra activitat organitzada per l’Ajuntament, en aquest cas per l’Àrea de Festes, va ser la discomòbil que va tenir lloc a la platja de Santa Margarida, la qual va aplegar prop de 1.500 persones entre les 21.30 i les 24 hores. Aquesta proposta, que es realitza aquest estiu per primer cop, té l’objectiu d’oferir una nova activitat de lleure per a les nits d’estiu, en aquest cas en un dels indrets del municipi que aplega un major nombre de visitants.

La bona acollida tant del públic assistent com dels locals colindants -la discomòbil no ofertava servei de bar propi-, fan preveure que es repeteixi l’experiència el proper estiu.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document