El PER de Roses fa un pas més i impulsa el programa personalitzat RECUPERA

El dimarts 15 de juny va tenir lloc al Teatre Municipal la presentació del projecte RECUPERA impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica (PER). La iniciativa té per objectiu ajudar a les persones en situació d’atur i amb dificultats per reincorporar-se al mercat laboral, a ampliar les seves opcions a mantenir-se actius mitjançant la formació, i a contemplar noves sortides professionals, tenint en compte tant les seves capacitats i experiència, com les tendències del canvi que està patint el mercat laboral.
Sessió presentació Recupera

Sessió presentació Recupera

16/06/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El programa RECUPERA està dirigit a una seixantena de persones en situació d’atur. Es basa en l’anàlisi de les capacitats i habilitats personals de cada participant per, en base a les dades obtingudes, dissenyar l’itinerari formatiu que millor contribueixi a millorar les seves possibilitats de trobar feina, tenint en compte el perfil del treballador i les demandes del mercat laboral.

La presentació d’aquesta prova pilot va anar a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Gaspar Gallego, del regidor d’Educació, Antoni Rodríguez, i de l’empresa Formación Virtual, encarregada del projecte. Durant l’acte es va explicar la dinàmica de treball (sessions de motivació, realització de qüestionaris que permetin efectuar la diagnosi individual sobre habilitats i experiència, itinerari formatiu, seguiment i orientació), i es van tramitar les primeres inscripcions dels assistents a l’acte interessats.

Aquesta acció pilot sorgeix arran dels dos anys d'intercanvi de bones pràctiques entre regions europees, realitzades en el marc del projecte Interreg IVC i en el qual ha participat l'Ajuntament de Roses, i forma part del Pla d'Acció resultant d'aquesta iniciativa europea, que preveu la possibilitat d'implantar el model del Recupera a més gran escala.

La inscripció per participar al RECUPERA està oberta fins al dia 23 de juny. Les persones interessades poden adreçar-se a l'Àrea de Promoció Econòmica de Roses (Tel. 972152521), de dilluns a divendres de 8 a 14h, o bé per correu electrònic a: per.interreg@roses.cat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document