El personal de la Piscina Municipal de Roses participa en una jornada sobre natació terapèutica

Dissabte 13 de juny, els monitors esportius de la piscina municipal de Roses van participar en la jornada sobre natació terapèutica que es va dur a terme a l’equipament durant tot el dia. El curs va comptar amb l’assistència de professionals d’altres equipaments esportius d’arreu de Catalunya i va alternar les sessions teòriques amb exercicis pràctics.
sessió pràctica

sessió pràctica

15/06/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Piscina Municipal de Roses, juntament amb la Real Federación Española de Natación, va organitzar aquest curs formatiu adreçat a professionals de les activitats aquàtiques (monitors, tècnics, fisioterapeutes...). El curs el va impartir Mario Lloret i Riera, doctor en ciències de l’activitat física i l’esport, llicenciat en medicina, catedràtic d’anatomia a l’INEFC-BCN i un gran expert en natació terapèutica.

Durant el dia es va treballar, tant a nivell teòric com pràctic, entorn a les actuals tendències d’aplicació de la natació amb plantejaments terapèutics, la relació existent entre condicions físiques provocades per alteracions posturals i de l’aparell locomotor amb el treball a l’aigua, i la pràctica de diferents propostes terapèutiques en funció dels tipus de població.

La realització d’aquesta activitat formativa va respondre a la voluntat de la piscina rosinca perquè tots els professionals tinguin els coneixements necessaris, tant els que es dediquen als programes específics d’esquena, com els que imparteixen programes generals d’aprenentatge, domini, perfeccionament de la tècnica, etc, que poden trobar alumnes amb patologies lleus d’esquena que requereixin certes individualitzacions de les propostes col·lectives.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document