El port de Roses participa a la Seatrade a Miami

La Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa pública Ports de la Generalitat, participa un any més a la fira Seatrade amb els ports de Roses, Palamós i Sant Carles de la Ràpita. L’objectiu és promoure i potenciar aquests tres ports catalans com a destinació de creuers a la fira Seatrade, l’aparador més important de la indústria creuerística, que se celebra aquests dies a Miami (Estats Units).
Stand Seatreade Miami

Stand Seatreade Miami

14/03/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
Ports de la Generalitat conjuntament amb els ajuntaments de Roses, Palamós i Sant Carles de la Ràpita, les cambres de comerç de Girona i Palamós, els patronats de turisme Costa Brava Girona i Terres de l’Ebre i l’Agència  Catalana de Turisme estan presents en el principal fòrum internacional del mercat creuerístic, amb la finalitat d’impulsar l’activitat de creuers als ports de Roses, Palamós i Sant Carles de la Ràpita.

Aquesta fira se celebra del 12 al 15 de març a Miami, Florida, (Estats Units).  L‘Administració catalana i les institucions han creat grups de treball per promoure els creuers en aquest tres ports. Aquests dies a Miami s’organitzaran actes i trobades amb empreses i agents del sector de creuers.
 
L’objectiu és donar a conèixer les infraestructures, les condicions tècniques dels ports i els serveis de què es disposa, així com l’ampli ventall activitats culturals, gastronòmiques i d’oci que ofereixen la Costa Brava en particular, les comarques gironines en el seu conjunt i les Terres de l’Ebre als turistes de creuer.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document