El port Roses es promociona a la fira Seatrade a Miami

L’Administració catalana a través de l’empresa pública Ports de la Generalitat participa amb els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita a Seatrade 2011, la fira internacional més important de creuers que se celebrarà del 14 al 17 de març, a Miami (Florida, Estats Units). Amb Ports de la Generalitat hi col·laboren ajuntaments, cambres de comerç i patronats de turisme amb l’objectiu d’impulsar l’activitat de creuers en aquests tres ports catalans per tal de dinamitzar el turisme i generar riquesa en els seus municipis i en les seves àrees d’influència.
Catàleg

Catàleg

11/03/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Ports de la Generalitat conjuntament amb els ajuntaments de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita, les Cambres de Comerç de Girona i Palamós, els patronats de Turisme Costa Brava Girona i Terres de l’Ebre i l’Agència Catalana de Turisme estan presents en aquest aparador internacional per potenciar els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita com a destinació de creuers.

En matèria de creuers, l‘Administració catalana i les institucions han creat grups de treball per promoure aquesta activitat. Aquests dies a Miami s’organitzaran actes i trobades amb empreses i agents del sector de creuers per donar a conèixer les infraestructures, les condicions tècniques, els serveis i les noves activitats per als turistes de creuer.

Amb motiu de la seva presència en aquesta fira, l'Ajuntament de Roses ha editat un catàleg destinat a promocionar Roses com a destí creuerístic entre les companyies i usuaris del sector.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document