El primer tram de la riera Ginjolers es condiciona com a mirador obert al mar

S’acaben d’iniciar les obres d’urbanització de l’espai obert que connecta la part baixa de la riera Ginjolers amb l’avinguda de Rhode i els espigons que s’obren al mar. El projecte inclou un àmbit d’uns 5.000 m2 (inclosos els espigons) i compta amb un pressupost de 386.000 €, finançat pel Ministeri de Medi Ambient.
àmbit projecte

àmbit projecte

05/03/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Concretament, l’àmbit del projecte està comprès per un tram de l’Av. de Rhode que discorre de forma perpendicular a la Riera Ginjolers i l’espai obert que connecta la riera amb els espigons que s’obren al mar. Entre les accions previstes, es desplaçarà lleument la calçada de l’avinguda, per donar una major amplada a les voreres i als vianants.

Per solucionar la conjunció de vials, s’ha optat per donar prioritat a la rambla en el seu recorregut fins al mar. D’aquesta manera, els vianants que passegin per la Riera Ginjolers arribaran fins a un mirador obert a la badia, reforçat per la creació d’un pas central lliure de vegetació, amb una zona arbrada de descans a cada costat del mateix.

Pel que fa a la pavimentació de l’àmbit, el material emprat tindrà les mateixes característiques i colors que el de la rambla Ginjolers, per tal de potenciar aquesta sensació de continuïtat. En el sector de connexió amb el mar i els espigons, la pavimentació adoptarà una composició en forma de ventall que s’obrirà a la badia.

El mobiliari urbà es concentrarà en les zones arbrades, on es repartiran bancs, cadires i papereres. La urbanització es completarà amb la instal·lació dels punts d’enllumenat necessaris.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document