El Servei d'Orientació Laboral de Roses es trasllada al CAR i amplia els seus serveis

El Servei d’Orientació Laboral que l’Ajuntament de Roses oferia fins ara a les dependències del Departament de Benestar Social situat a la Casa del Mar, s’ha traslladat al CAR Jove ubicat a la Gran Via Pau Casals. El servei també ha ampliat les activitats que ofereix a la ciutadania, amb la incorporació de l’anomenat Club de la Feina i dels tallers monogràfics mensuals.
Taulell Club de la Feina

Taulell Club de la Feina

08/04/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Club de la Feina que s’acaba de posar en marxa al CAR és un espai amb informació sobre ofertes laborals, formació, confecció de currículums, etc. A més, els dimecres de 9 a 12 h, ofereix una atenció individualitzada on personal qualificat atén tots els dubtes i consultes relacionats amb la recerca de feina.

L’altra novetat del Servei d’Orientació Laboral és la realització de tallers monogràfics mensuals on s’expliquen aspectes a tenir en compte a l’hora de buscar feina. Les sessions, d’una hora de durada, tenen lloc al CAR els dimecres de 9.30 a 10.30, amb la següent programació:

1r dimecres de mes

Com buscar feina

2n dimecres de mes

Currículum, carta de presentació i entrevista telefònica

3r dimecres de mes

L’entrevista personal

4rt dimecres de mes

Tindré temps!

A més, el Servei d’Orientació Laboral que l’Ajuntament de Roses ofereix en col·laboració amb el Consell Comarcal de lAlt Empordà, continua atenent des del CAR les persones que busquen feina i també ofereix un Servei d’Intermediació Laboral (conegut comunment com a Borsa de Treball). Els interessats poden demanar cita prèvia al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document