El Teatre Municipal de Roses presenta la nova programació de tardor

L’Ajuntament de Roses programa una temporada de teatre variada, de qualitat i amb bona participació local.
Presentació Programació Teatre Tardor 2011

Presentació Programació Teatre Tardor 2011

15/09/2011 00:00 -    
Aquest dimecres dia 14 de setembre s’ha presentat la programació de Teatre de Roses per a la Tardor. El regidor de Cultura i el director del Teatre, el senyor Marc Danés i Enric Matarrodona, respectivament, han avançat la programació d’aquesta temporada que va del diumenge 2 d’octubre fins al 25 de desembre.
S’ha destacat “El casament dels petits burgesos”, una obra adaptada de Bertolt Brecht, que es podrà veure el dissabte 22 d’octubre, i “Pedra Tartera”, d’una autora catalana, Maria Barbal. Aquesta obra ha estat produïda conjuntament amb el Teatre Nacional de Catalunya, i serà un bon reclam per veure teatre de qualitat i fet al nostre país.

Pel que fa al teatre infantil, es vol destacar el fet que la programació es fa conjuntament amb l’associació Optimist, que durant molts anys s’ha especialitzat en la programació de teatre infantil i que compten amb un públic molt fidel per la qualitat de la seva programació.

La programació d’enguany també inclou els festivals benèfics de l’associació d’amics de Guinea Conakry, el de les associacions Ona i Fadir, la de Moebius i el de l’entitat Roses contra el càncer. Cada un d’aquests festivals inclou diferents actuacions i espectacles que a part de la seva part cultural, també es ofereix una bona obra social i humanitària.

La temporada acaba amb els Pastorets de Roses, que enguany cel·lebren el seu 30 aniversari. L’Ajuntament, amb el Grup de Teatre de Roses, està treballant per dotar de notorietat aquesta peça tan tradicional del nostre muncipi perquè sigui un referent a comarques gironines.

Cal destacar que, tot i no estar dins la programació, enguany es recupera el Concert de Nadal que es farà a l’esglèsia de Roses, organitzat conjuntament amb el Grup de Teatre de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document