El TMR presenta “Vet aquí la diferència” de la companyia El Paller

El proper dijous 30 d’abril (22 h), el Teatre Municipal de Roses acollirà la presentació de la nova producció de la companyia d’art contemporani El Paller, “Vet aquí la diferència”. En aquesta ocasió els integrants de la formació reivindiquen el dret a la diferència i la seva bellesa, més enllà dels tòpics estètics. L’artista Sarah Molas ha participat en la realització de l’escenografia.
El paller

El paller

28/04/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb la seva darrera proposta, El Paller posa l’accent sobre el sentit d’uniformitat que regeix la societat actual on, malgrat els cants a la diversitat, la diferència escasseja com a valor i com a realitat. La inèrcia social i cultural, el consum i la supervivència econòmica, porten cap a una realitat pragmàtica, plena de cànons, prejudicis i estereotips que indiquen com cal ser i viure per gaudir d’acceptació i reconeixements socials.

Davant aquesta realitat, El Paller ha anat, a través de la dansa i la música, a la recerca de l’esperit infantil com a forma de ser i estar, lliure de la influència uniformitzadora: com estat pur, verge i diferent per naturalesa, on els somnis formen part indissociable de la realitat palpable.

El proper dijous, els artistes de la companyia dibuixaran al Teatre Municipal a través de la dansa, la música, la llum i l’escultura, realitats oníriques on la diferència regna sense limitacions ni complexes. Emma Teixidor, Natalia Entrocassi, Isidre Rebenaque, Dolors Yglesias i Edgar Tarrés són els intèrprets que a través de les tècniques de composició instantània i improvisació, endinsaran al públic en un món més abstracte perquè, a través de les sensacions, puguin sentir la màgia de la diferència.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document