El violoncel, protagonista del “Moments Musicals” de diumenge 29 d’abril

El proper diumenge 29 d’abril prossegueix al Teatre Municipal de Roses el cicle “Moments Musicals”, en aquesta ocasió amb una audició de violoncel i piano. Francesco Ferrarini i Michel Wagemans oferiran el concert “La dolçor del violoncel”, interpretant obres de Johannes Brahms i de Frédéric Chopin. L’actuació s’iniciarà a les 19 h i el preu de les entrades és de 10 €.
26/04/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Nascut a Verona, Francesco Ferrarini va estudiar al Conservatori de Rovigo on es va graduar amb honors. Va estudiar amb els mestres Mario Brunello i Franco Rossi. Guanyador de diferents concursos internacionals, va ser violoncelista principal de l’orquestra de Parma i d’altres orquestres importants italianes. Toca un violoncel del 1700 de l’Escola Italiana.

Concertista internacional, Michel Wagemans va estudiar al Conservatori Reial de Brussel·les i va ampliar els estudis a la Musikhochschule de Viena amb Hans Kann i Paul Badura-Skoda. Ha estat convidat a molts festivals de caire internacional i des de l’any 1992 és professor de piano superior al Conservatori del Liceu de Barcelona.

El cicle Moments Musicals, organitzat per l’Ajuntament de Roses i sota la direcció artística d’Opus Artis, està pensat per ocupar el període que va de març a juny, amb la voluntat d’enriquir i consolidar l’oferta musical de qualitat al municipi fora de l’època estival, dirigint-se especialment als habitants del municipi i comarca.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document