El virtuós violinista Michael Ewers actuarà als moments musicals de Roses

La programació del cicle Moments Musicals continua el proper diumenge 22 de març amb l’actuació que porta per nom “El Violí Virtuós”, dels germans Ewers. El preu de les entrades és de 5 euros.
Violí Virtuós

Violí Virtuós

19/03/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Michael Ewers, reconegut violinista alemany, elogiat sempre pel seu toc brillant i gran virtuosisme, oferirà acompanyant pel seu germà, el també cèlebre pianista Christoph Ewers, un programa amb obres de Grieg i Dvorák. En el concert també s’hi podran escoltar els famosos, difícils i virtuosos Aires Gitanos de Sarasate. Aquest és el tercer concert que arriba després d’aconseguir aplegar un públic molt nombrós tant en la primera com la segona actuació.

El cicle Moments Musicals continuarà el diumenge 26 d’abril amb "Veus de Dona", que comptarà amb la participació de la mezzosoprano Claudia Schneider juntament amb el Cor Sarabanda i el Cor Lutiana, a més de Coloma Bonnin, al piano, i Mariona Castelar, a la direcció.

Finalment, el proper 17 de maig el cicle culminarà la seva primera edició amb una cloenda enèrgica i sensual sota el títol "Tango i Passió", a càrrec de Cuarteto del Ángel.

Les entrades, que no són numerades, es poden comprar a les taquilles del teatre una hora abans del concert i tenen un preu de 5€. Per a reserves o informació sobre les entrades cal contactar amb les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14h al telèfon 972 152 532 o bé a tmr@roses.cat

El cicle, organitzat per l’Ajuntament de Roses i sota la direcció artística d’Opus Artis, està pensat per ocupar el període que va d’octubre a maig, a excepció de l’edició d’enguany que es va iniciar el passat mes de gener i finalitzarà al mes de maig. La voluntat dels organitzadors és enriquir i consolidar l’oferta musical de qualitat al nostre territori en aquest període fora de l’època estival. El cicle va dirigit especialment als habitants del municipi i de les comarques de l’entorn i ha nascut amb l’objectiu de diferenciar-se de l’oferta musical programada en temporada turística.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document