Els actes delictius es mantenen a Roses en els mateixos índexs que en anys anteriors

Dijous, 15 de desembre, es va reunir a Roses la Junta Local de Seguretat Ciutadana integrada per membres de Policia Local, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Nacional, l’alcalde de Roses i el regidor de Seguretat Ciutadana. Durant la reunió es van presentar les memòries de les tasques i resultats assolits durant el darrer any pels diferents cossos de seguretat en la seva actuació a Roses, i es van definir els principals punts d’atenció i la coordinació policial per als propers mesos.
Policia Local

Policia Local

16/12/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Durant la reunió mantinguda es va realitzar una valoració de les actuacions realitzades, especialment durant el període estival, i es va presentar també el Pla de Seguretat preparat per a aquest Nadal a la població. La valoració extreta són els bons resultats obtinguts gràcies a la coordinació entre els diferents cossos policials, així com la constatació que l’activitat delictiva no ha crescut a Roses, mantenint-se en els mateixos paràmetres dels darrers anys.

De les dades aportades a la Junta de Seguretat se n’extreu que els robatoris amb força han disminuït durant el darrer any, mentre que els furts a platges i mercats s’han mantingut en la mateixa tendència. En total, les detencions practicades al municipi durant 2011 han estat 272: 183 d’elles efectuades per Mossos d’Esquadra, 81 per Policia Local, 7 per Guàrdia Civil i 1 per Policia Nacional.

Concretament en el cas de la Policia Local de Roses, la seva activitat s’ha enfocat especialment a garantir la seguretat viària i a la realització de campanyes d’educació vial, així com a la problemàtica de la venda ambulant. Respecte a aquesta activitat il·legal, la campanya d’estiu es va saldar amb més de 4.000 kg de material incautat i 308 actes aixecades, tasca realitzada en coordinació amb els Mossos d’Esquadra.

Precisament aquesta coordinació policial entre els diferents cossos que operen a la població ha estat un dels aspectes més valorats i destacats pel regidor de Seguretat Ciutadana de Roses, Àngel Tarrero, que també ha mostrat la seva satisfacció per la detenció dels autors de diversos robatoris silenciosos i de l’atracament a l’estanc de la Gran Via produïts aquest any, fets que havien provocat certa alarma ciutadana.

"En definitiva
, ha apuntat el regidor, la tasca realitzada i els resultats obtinguts es poden qualificar de molt positius, fet que ens permet continuar parlant d’un bon nivell de seguretat a Roses, on la coordinació i bon funcionament dels cossos permet mantenir el benestar de la ciutadania en matèria de seguretat".  

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document