Els alumnes de P-5 de Roses aprenen seguretat viària divertint-se

Els alumnes de P-5 de les escoles de Roses han participat en una activitat organitzada per la Policia Local i el Pla Educatiu d’Entorn del municipi, pensada per introduir els nens i nenes, d’una forma lúdica i divertida, en conceptes de seguretat vial i comportament cívic. L’acte, que ha tingut lloc en el Teatre Municipal, ha comptat amb una exhibició de vehicles policials on tots els alumnes han pogut pujar i fer sonar les sirenes i en la realització de l’espectacle Traspatras.
Educació viaria

Educació viaria

24/03/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La plaça del Teatre Municipal de Roses s’ha omplert aquest matí d’infants i de cotxes de policia. En aquesta ocasió, els agents han donat pas als nens i nenes de P5 dels centres educatius de la població, que han pogut pujar als vehicles i veure el seu interior, fer sonar les sirenes o parlar pels aparells de ràdio.Després d’aquest primer contacte amb els agents i els seus equips, els escolars s’han traslladat a l’interior del teatre on han gaudit amb l’espectacle TRASPATRAS, una obra didàctica conduïda pel pallasso Ruskus Patruskus, en la qual es transmeten missatges de seguretat viària i educació cívica mitjançant la màgia, la música, les figures de globus i molta comèdia.

L’objectiu d’aquesta activitat és despertar l'interès dels nens i nenes per l'Educació Viària, i reforçar alguns dels conceptes més importants que s'estudien durant el curs. Així, s’han tractat temes com el comportament cívic amb els animals domèstics, el reciclatge, com creuar el carrer amb seguretat, l'ús del casc, el cinturó de seguretat, la importància dels senyals de trànsit i el semàfor.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document