Els alumnes de P-5 de Roses aprenen seguretat viària divertint-se

Els alumnes de P-5 de les escoles de Roses van participar ahir al matí en una activitat organitzada per la Policia Local del municipi, pensada per introduir els nens i nenes, d’una forma lúdica i divertida, en conceptes de seguretat vial i comportament cívic. L’acte s’engloba dins les actuacions d’educació vial planificada enguany per la policia i va comptar amb una exhibició de vehicles i en la realització de l’espectacle Traspatras.
Campanya educació vial

Campanya educació vial

05/05/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La plaça del Teatre Municipal de Roses es va omplir ahir d’infants i de cotxes de policia. Un total de 260 alumnes de p5 dels diferents centres educatius de la població, van poder pujar a les diferents tipologies de vehicles que la policia rosinca té en servei, i veure el seu interior, fer sonar les sirenes o parlar pels aparells de ràdio.

Després d’aquest primer contacte amb els agents i els seus equips, els escolars es van traslladat a l’interior del teatre on van gaudir amb l’espectacle TRASPATRAS, una obra didàctica conduïda pel pallasso Ruskus Patruskus, en la qual es transmeten missatges de seguretat viària i educació cívica mitjançant màgia, música, figures de globus i molta comèdia.

L’objectiu d’aquesta activitat és despertar
l'interès dels nens i nenes per l'Educació Viària, i reforçar alguns dels conceptes més importants que s'estudien durant el curs. L’activitat d’ahir forma part del programa que la Policia Local ofereix a totes les escoles del municipi, integrat per xerrades sobre consells de seguretat adreçats als alumnes de p5 i 1r curs, classes teòriques per als alumnes de 3r, i sessions teòrico-pràctiques per als de 6è. Concretament, les pràctiques dels alumnes més grans tindran lloc durant les properes setmanes, en el circuit dissenyat especialment per a l’ocasió per la Policia Local en l'aparcament de darrera de la Ciutadella de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document