Els alumnes participants en el projecte Rosespèdia a l’aula, expliquen el seu treball a la Ciutadella

El proper dijous 23 de juny, a les 17 h, tindrà lloc a la Ciutadella de Roses la presentació del projecte Rosespèdia a l’aula: un projecte d’educació patrimonial 2.0, on es donarà a conèixer aquesta iniciativa i els resultats de la primera experiència, duta a terme a l’IES Illa de Rodes durant aquest any acadèmic.
Rosespèdia

Rosespèdia

20/06/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Durant l’acte, els alumnes que han participat en l’activitat prendran la paraula per explicar la seva experiència, juntament amb el professor Josep Lluís Tejeda (cap d’Estudis de l’institut Illa de Rodes i professor de la Facultat d’Educació de la UdG). Els mateixos protagonistes seran, doncs, els encarregats d’apropar els assistents a aquesta iniciativa, fruit dels esforços per fer de la recerca un fet real i compromès amb el seu entorn immediat.

Amb aquesta jornada es vol donar a conèixer l’activitat a públic en general i molt especialment a les escoles del municipi, amb l’objectiu d’engrescar-les a participar en el projecte durant el proper curs. Al mateix temps la jornada és un reconeixement públic de l'esforç dels nois i noies que han treballat en aquesta experiència durant el present curs.

La Rosespèdia és una plataforma wiki sobre el patrimoni cultural i natural de Roses, que permet la implicació directa del públic en la seva gestió de continguts, aportant dades, articles, vivències, arxius audiovisuals, corregint els textos que han escrit altres persones, etc. 
 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document