Els comerciants de Roses, convidats a debatre sobre l’impuls i promoció del sector al municipi

El proper dimecres 22 de juny se celebrarà una nova reunió de treball del comerç a Roses "I a Roses, què fer per promoure el comerç?". La sessió comptarà amb l’assistència dels nous regidors de Turisme i Promoció Econòmica, Montserrat Mindan i Ambrosio Martínez, respectivament, i inclourà en l’ordre del dia la presentació de la campanya “Vine a Comprar al Barri” impulsada pel Pla de Barris i del Pla formatiu per al comerç 2011.
Sessió dinamització comerç

Sessió dinamització comerç

20/06/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La sessió del proper dimecres serà la tercera realitzada dins el programa "I a Roses, què fer per promoure el comerç?", el qual té com a objectiu abordar els principals problemes i potencialitats del comerç rosinc, així com les accions a emprendre per al seu impuls.

Fins ara, les sessions ja han comptat amb la participació de diferents comerciants i de l’Associació de Comerciants de Roses (ACOR), però el consistori vol incrementar aquesta representació del sector i fa una crida a tots els comerciants i empresaris del sector perquè s’impliquin en el projecte, aportant la seva visió i projectes per a potenciar l’activitat.

La sessió del proper dimecres tindrà lloc entre les 14.30 i les 16.30 h per tal d’afavorir l’assistència del major nombre de comerciants, i es durà a terme a la sala de formació de l'Àrea de Promoció Econòmica de Roses (carrer Madrid, núm 1- edifici Oficina de Turisme). Per participar cal confirmar l’assistència al 972 152 521 o bé a través del correu electrònic promocioeconomica@roses.cat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document