Els escolars de Roses visiten l’Ajuntament

Els alumnes de tercer curs de primària del CEIP Narcís Monturiol de Roses han visitat l’Ajuntament, on han estat rebuts per l’alcaldessa del municipi, Magda Casamitjana. L’activitat forma part del programa educatiu impulsat conjuntament pel consistori i els centres educatius, pensat per explicar als escolars com funciona i quines tasques desenvolupa l’administració del municipi.
Sessió escolars Ajuntament

Sessió escolars Ajuntament

24/02/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Li agrada ser alcaldessa? És difícil? Quina és la història del Castell de la Trinitat? D’on ve el nom de Roses? o Faran més parcs infantils? són algues de les preguntes que els joves escolars de Roses han formulat aquest matí a l’alcaldessa del municipi, qui ha rebut als alumnes participants a la Sala de Plens de l’Ajuntament on, segons els ha explicat, es prenen les decisions i acords de major importància per al municipi. Després d’atendre les seves explicacions, els nens i nenes han realitzat un recorregut per algunes de les dependències municipals que integren el consistori, on se’ls han mostrat les tasques que desenvolupen els diferents departaments

 

Amb aquestes visites es vol apropar l’Ajuntament als ciutadans més petits, donant-los a conèixer com és i com funciona el govern i l’administració de la seva pròpia població. L’alcaldessa de Roses valora molt positivament aquesta activitat que s’organitza periòdicament en col·laboració amb els diferents centres escolars del municipi, ja que aproximen la població infantil del municipi -la Roses del futur-, a l’Ajuntament, i permet també als responsables polítics recollir les seves inquietuds, propostes i visions.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document