Els grans clàssics del jazz, cantats en català, al TMR

El proper diumenge 9 de setembre, Roses acollirà dins els actes de celebració de la Diada de l’11 de setembre, el concert Els grans clàssics del jazz en català, a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i Mediterraneum Ensemble. L’acte tindrà lloc al Teatre Municipal, a les 19 h.
OCE MED

OCE MED

05/09/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Durant els anys 20 la comèdia musical americana hereva de la música de Nova Orleans, dels espirituals negres, de l’opereta i el music hall, ja tenia ressons internacionals. Però va ser a partir de la dècada dels 40 a Broadway, quan Cole Porter, Rodgers i Hart, Gershwin, Hammerstein, Loesser i molts d’altres, van crear melodies inoblidables que s’estrenaven als teatres de Times Square i del Carrer 42.

 

La proposta de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i Mediterraneum Ensemble no és tan sols una recuperació d’un grapat de bones cançons, sinó que nous arranjaments i una diferent orquestració, aproximen aquests estàndards a l’actual música contemporània.

La direcció musical del concert recau sobre la figura de Carles Coll, mentre que els arranjaments i la producció artística han anat a càrrec de Francesc Gener i Ramon Alsina, respectivament. Ricard Santaló ha tingut cura de la traducció i adaptació de les lletres al català.

 

El concert compta amb una formació d’una vintena de músics, i les veus solistes d’Adel Alimana, Laia Porta (versió en anglès) i Susanna del Saz (versió en català).

 

Les entrades anticipades per a aquest concert es poden adquirir al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, o bé, durant la mateixa setmana de l’espectacle al Teatre Municipal, de dilluns a divendres, de 19 a 20 h. El preu és de 10 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document