Els Manel, Julieta Venegas i Miguel Poveda, actuacions del “Sons del Món” a Roses

El grup català Manel, la cantant mexicana Julieta Venegas i el cantaor Miguel Poveda, són els artistes que es donaran cita aquest estiu a l'Espai Cultural La Ciutadella de Roses, dins el cicle de música, gastronomia i enologia "Sons del Món". El festival també comptarà amb les actuacions de Mishima, Santi Balmes (Love of Lesbian) i Tomeu Penya, aquestes a l'escenari del Conjunt Monàstic de Vilabertran.
Presentació Sons del Món

Presentació Sons del Món

16/05/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Festival Sons del Món, pel qual van passar durant l’edició de 2010 més de 4.000 persones, ofereix en una proposta única i original, una excel·lent programació musical en uns magnífics espais culturals i històrics, i una suggerent proposta d’oci, gastronomia i enologia.

En l’apartat musical, el festival compta enguany amb una programació de músiques del món que abraça des del flamenc, a la cançó d’autor o el world music. La cantant mexicana Julieta Venegas oferirà el seu únic concert a Catalunya a Roses, el 22 de juliol. El grup Manel actuarà a la Ciutadella el 16 de juliol (entrades ja exhaurides) i Miguel Poveda, recent guanyador del premi Nacional de Cultura, ho farà el 29de juliol. Mishima i Santi Balmes, líder dels massius Love of Lesbian, obriran el festival l’1 de juliol a Vilabertran i Tomeu Penya actuarà, també al Monestir de Vilabertran, el 9 de juliol.

Gastronomia i enologia

A l’interès musical, s’afegeixen un any més la resta de propostes de Sons del Món, que segueix apostant per la promoció gastronomia i l’enologia de les comarques gironines, com un dels valors festival. El prestigiós sommelier Roger Viusà proposa un maridatge entre els vins DO Empordà i els grups musicals.


Estrella Inedit Damm apadrinarà la part gastronòmica del festival, que s’ubicarà novament a l’Hort del Prior de Vilabertran i que, com a novetat a Roses, celebrarà a una desena de restaurants de la localitat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document