Els Menaix a Truà al TMR

L’associació rosinca Viumúsika ha programat per al proper divendres 5 de març (22.30 h), un concert dels Menaix a Truà, trio format per Cris Juanico (Ja t'ho diré), Toni Xuclà i Juanjo Muñoz (Gossos). En l’actuació de divendres presentaran el seu darrer treball “Cançó Popular Melodramàtica”, amb propostes acústiques que parlen de paisatges mediterranis i estats d’ànim.
Menaix a Trua

Menaix a Trua

03/03/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El projecte musical d'aquest trio va néixer el 1999 i, des de llavors, ja tenen al mercat 4 discos. En aquests 10 anys d'història, han elaborat un repertori format per composicions pròpies així com versions de cançons que són un referent per a ells. En l’actuació de divendres, el trio presentarà un nou disc ple de cançons nascudes i treballades a cavall entre Menorca i Catalunya, fruit del procés creatiu conjunt, com si d’un autèntic "menage a trois" es tractés.

En aquesta nova producció, la línia musical segueix la idea original de dos guitarres, baix i veus, combinant melodies amb parts instrumentals. Un format acústic, càlid, melòdic, ple de detalls, i alhora descarat, sense complexes.

Les cançons parlen de paisatges mediterranis, d’estats d’ànim, de secrets, d’amors presents, passats i futurs... combinant melodia i poesia, sensibilitat i caliu, com ha caracteritzat sempre a la formació. Entre els temes escollits per versionar hi destaca "Al Alba" de Luis Eduardo Aute, que per primera vegada s’ha adaptat al català, portant la seva música al seu estil acústic mediterrani. L’adaptació ha rebut la felicitació del mateix Aute. 
 

Olvido presenta disc i videoclip

Una altra proposta per a aquest cap de setmana del TMR, és la doble presentació del grup gironí Olivdo. Dissabte 6 de març, a les 21.45h, s’estrenarà el seu primer videoclip "Padre (mientras dormía...)", dirigit pel rosinc Ivan Morillo. Tot seguit, es podrà escoltar i adquirir per primer cop l'àlbum debut del grup, Neurosis de Destino, que inclou 11 temes de rock gòtic i que ha estat gravat als estudis Music Lan i masteritzat als Fredman Studio, de Suècia. El grup tocarà, també, un reduït i exclusiu set acústic amb temes del disc. L'entrada és gratuïta.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document