Els nous vestidors del Camp d’Esports de Roses, a punt

Els vestidors del Camp d’Esports Municipal de Roses ofereixen ja el seu nou aspecte després de les obres de reestructuració que s’hi han dut a terme durant els darrers mesos. Els treballs han consistit en l’ampliació de l’edifici, el condicionament de quatre vestidors nous i la incorporació d’una zona de bar, i han tingut un cost de 356.000 € que han estat subvencionats pel Fons Estatal d’Inversió Local.
Exterior nous vestidors

Exterior nous vestidors

22/01/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El projecte dut a terme permetrà donar resposta a les necessitats actuals dels nombrosos equips esportius que fan ús d’aquesta instal·lació. Les obres realitzades han completat la renovació iniciada en una primera fase d’obres, que ja suposà l’ampliació dels vestidors existents, la incorporació d’un de nou i el condicionament de la zona d’infermeria. Els treballs actuals, per la seva banda, han ampliat l’equipament amb 136 m2 més, que s’han destinat a quatre nous vestidors per a grups petits, serveis, magatzems, àrea d’administració i un bar complementari.

Tot i que inicialment la realització d’aquestes obres es preveia en dues fases diferenciades, la seva inclusió en les subvencions atorgades pel Fons Estatal d’Inversió Local ha permès la seva execució conjunta.

L’edifici de vestidors del Camp d’Esports Municipal, construït a l’inici de la dècada dels 80 i que es trobava desfasat per a les actuals necessitats de les entitats esportives, acull al llarg de l’any un gran nombre d’equips i categories. La modernització de l’equipament permetrà a partir d’ara diversificar l’oferta d’activitats, estades esportives i competicions que es realitzen al municipi.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document