Els tres rellotges de sol de la Ciutadella, una nova manera de descobrir la història de Roses

La Ciutadella de Roses inicia una nova proposta cultural dins les activitats i visites guiades que organitza periòdicament. En aquesta ocasió, els protagonistes són els tres rellotges de sol del recinte, a través dels quals es conforma una auca caminada, un recorregut que permetrà conèixer als visitants la història de Roses. La visita inagural tindrà lloc el proper dissabte 30 de març comptarà amb la participació del Grup de Teatre de Roses.
Auca caminada

Auca caminada

25/03/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Des de l’arribada dels grecs, fins a l’actualitat. La història de Roses explicada a través d’un joc plantejat com una auca caminada, és la nova proposta que el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses i Educ’Art ofereixen a partir del proper dissabte.

La nova visita guiarà als participants a través dels tres rellotges de sol de la Ciutadella: el de llautó horitzontal obra del científic rus Aleksandr Boldyrev, l’humà realitzat el setembre de 2012 en el marc d’una activitat familiar i on van participar al voltant de 100 persones, i el rellotge situat a la Porta de Mar del recinte.

L’activitat està oberta a tots els públics i és gratuïta. La visita inaugural que tindrà lloc el proper dissabte (12 h), comptarà amb la participació de membres del Grup de Teatre de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document