Els veïns de la plaça Josep Tarradellas proposaran l’ús que es dóna al nou espai

Amb motiu de la finalització de les obres d’urbanització de la plaça Josep Tarradellas, situada a l’eixample de la població, l’Ajuntament de Roses ha obert un termini de consulta pública entre els veïns de la plaça, per conèixer les seves necessitats i preferències respecte a aquest nou espai.
Pl Tarradellas

Pl Tarradellas

31/08/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els veïns de la plaça Josep Tarradellas estan rebent aquests dies una carta de l’Ajuntament on se’ls informa de la finalització de les obres de la plaça, i on se’ls adjunta una butlleta amb la qual poden fer arribar al consistori la seva opinió sobre si cal reservar una part d’aquest nou espai a l’estacionament de vehicles.

Les obres dutes a terme al llarg dels darrers mesos han consistit en la pavimentació de l’espai, la modernització de la xarxa de recollida de pluvials, la instal·lació d’un nou enllumenat públic, la plantació d’arbrat, la col·locació de mobiliari urbà –papereres, bancs, jocs infantils-, i el soterrament dels contenidors d’escombraries.

L’equip de govern rosinc manifesta en la seva carta el desig perquè la plaça esdevingui un nou espai de trobada, descans i esbarjo. Tot i així, conscient de l’ús com a zona d’aparcament que realitzava el solar abans de l’inici de les obres, ha volgut conèixer de primera mà l’opinió i les necessitats dels propis veïns.

Així, els veïns que ho desitgin, poden aportar la seva opinió i suggeriments entorn a aquest tema, retornant a l’Ajuntament la butlleta que s’adjunta a la carta abans de finals de setembre.

Aquesta actuació és un primer pas en la política de participació ciutadana que vol impulsar el consistori rosinc, i que es veurà ampliada properament amb la posada en marxa del Pla Director de Participació Ciutadana de Roses en el qual ja està treballant una empresa consultora especialitzada.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document