Emmanuel Djob impartirà un taller de Gospel el proper juliol a Roses

L’entitat rosinca Viumúsika ha organitzat per als propers 16 i 17 de juliol un taller de gospel conduït per Emmanuel Djob, que tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses. El taller consistirà en tres sessions de tres hores cadascuna, on els amants de la música podran compartir un cap de setmana i viure una experiència única aprenent cançons en mans del gran mestre camerunès.
Taller gospel

Taller gospel

21/06/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Emmanuel Djob, d’origen camerunès, és mestre i director de corals des dels quinze anys. Realitza estudis musicals a Yaoundi i participa a la coral de gospel de l'església del seu barri. Als 25 anys, deixa Camerún per anar a estudiar a una de les ciutats culturalment més importants del món: París.

A París continua els seus estudis i realitza les seves primeres actuacions per Europa. Poc després, es desplaça al sud on funda amb altres músics la Massilia Gospel Experience, l'escola de gospel de Marsella, on dóna classes de tècnica vocal, llenguatge del gospel, cant i instrumentació.

És fundador de diverses formacions de gospel i espirituals negres a l'Àfrica i a Europa, com The Black Cross Quartet, The Sinaï's Voices, Bayembi's International, o Gospelize It Mass Choir.

El taller que impartirà a Roses consistirà en tres sessions de tres hores cada una. S’iniciarà a les 18 h del divendres 16 de juliol i finalitzarà el dissabte 17 de juliol, a les 19 hores. El preu és de 45 € per a aquells participants que s’inscriguin abans del proper 9 de juliol, amb el dinar de dissabte inclòs, més l’entrada de la Nit de Blues que tindrà lloc el mateix divendres. A partir del dia 10 el preu serà de 60 €.

Per a inscripcions i més informació, cal contactar amb Viumusika a través del correu electrònic viumusika@gmail.com.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document