En marxa els treballs per al trasllat dels mòduls de l’escola Montserrat Vayreda

L’Ajuntament ha iniciat els treballs d’adaptació de terrenys per al trasllat dels mòduls prefabricats de l’escola Montserrat Vayreda al seu nou emplaçament, situat al costat de la Piscina Municipal. Es preveu que aquestes obres d’adequació de solars finalitzin la darrera setmana de juliol, per tal de possibilitar que la Generalitat realitzi el trasllat de mòduls abans de l’inici del proper curs escolar
Obres condicionament solars

Obres condicionament solars

plànol ubicació mòduls

plànol ubicació mòduls

14/07/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els nous terrenys, de propietat municipal, tenen una superfície de 3.446 m2, front els 1.975 de l’actual emplaçament del carrer Aristòtil. Aquest increment superior als 1.400 m2, permetrà incorporar un mòdul més a les actuals instal·lacions, així com ampliar considerablement els espais destinats a pati i esbarjo dels alumnes, que resultaven totalment insuficients fins ara.

Amb la realització d’aquestes actuacions el centre passarà a disposar de sis mòduls prefabricats amb una superfície total de 1.000 m2, que acolliran dotze aules, vuit sanitaris, quatre despatxos, un menjador i una cuina.

Les obres iniciades, de les quals se’n fa càrrec l’Ajuntament de Roses, consisteixen en el tancament de la parcel·la, la construcció dels fonaments i murs de suport dels mòduls prefabricats a instal·lar, la incorporació d’escales de sortida d’emergència a les diferents aules, i les instal·lacions de llum, aigua, clavegueram i pluvials fins a cada mòdul. Pel que fa a la distribució dels edificis prefabricats, aquests es disposaran entorn a una passera central de distribució, coberta amb una pèrgola que protegirà l’interior de l’aigua de pluja.

A l’exterior, es condicionaran dos patis pavimentats amb sauló, un d’ells destinat als nens i nenes del cicle de parvulari on s’instal·laran un tobogan i dos jocs de molles, mentre que a l’altre es col·locaran dues porteries i una cistella de bàsquet.

El total d’aquestes obres compta amb un pressupost de 207.000 euros, assumit en la seva totalitat pel consistori rosinc, mentre que el Departament d’Educació de la Generalitat se’n farà càrrec de les despeses ocasionades pel trasllat i nou subministrament de mòduls.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document