En marxa les obres de tancament de la Pista Poliesportiva per a un major aprofitament de la instal·lació

L’Ajuntament de Roses està executant els treballs de tancament vertical i d’instal·lació contra incendis de la Pista Poliesportiva Municipal. Aquest projecte, finançat en la seva totalitat pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) 2009, suposarà l’adaptació de la pista a les necessitats esportives del municipi, gràcies a un millor aprofitament de la mateixa durant tot l’any.
Obres tancament pista poliesportiva

Obres tancament pista poliesportiva

01/10/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les obres que s’estan realitzant, que compten amb un pressupost de 313.000 euros i que es preveu finalitzin a finals d’any, consisteixen en la construcció d’uns tancaments verticals de façana adequats a l’estructura ja existent, on s’ha tingut en compte l’orientació del sol per tal d’aprofitar al màxim l’energia solar. Al mateix temps, s’adequarà la pista interiorment pel que fa a la seguretat contra incendis.

Aquesta instal·lació es troba a tocar del Pavelló Poliesportiu de Roses i en ella es realitzen diverses activitats de suport, tant organitzades pel propi Ajuntament, com per entitats del municipi. Permet la pràctica de nombrosos esports, com ara futbol pista, bàsquet, patinatge, handbol, voleibol, frontó, bàdminton, activitats esportives escolars, etc. Ara, el tancament total de la instal·lació, la resguardarà de les condicions meteorològiques i potenciarà el seu ús al llarg de tot l’any.

Aquest projecte s’inclou en el fons FEIL aportat pel govern central, el qual, en el cas de Roses, suposarà una aportació total de 3,2 MEUR destinats a l’execució de 9 projectes que generaran 105 llocs de treball.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document