Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Enderroc del penúltim edifici situat al costat de la Ciutadella per crear un gran parc

Enderroc del penúltim edifici situat al costat de la Ciutadella per crear un gran parc

Aquest matí s'han iniciat els treballs d’enderroc i neteja d’un dels dos edificis que encara es mantenen al marge esquerra del recinte monumental de la Ciutadella de Roses –al costat de la Riera de la Trencada-. L’objectiu d’aquest actuació és la creació d’una gran zona verda adjacent al monument.
03/05/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb l’enderroc d’aquestes construccions es preveu crear un gran parc urbà d’aproximadament 8.500 m2 que, a més de servir com a espai de lleure per a veïns i visitants, permetrà oferir una nova visió del recinte fortificat, lliure d’obstacles visuals, que potenciarà la monumentalitat del conjunt.

Es preveu que en poc temps es pugui tirar a terra l’edifici que encara queda actualment, i poder culminar així un projecte iniciat fa uns anys, amb les expropiacions dels primers solars.

El cost total destinat a l’adquisició d’aquestes finques, un total de 24 entre solars i habitatges, ha estat de dos milions d’euros. Aquestes expropiacions han comptat amb el finançament del Ministeri d’Economia, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Roses, gràcies al conveni subscrit l’any 2000 per al desenvolupament d’un Pla d’Excel·lència Turística a Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet