Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Entra en funcionament el servei de gas al Mas Boscà

Entra en funcionament el servei de gas al Mas Boscà

Dilluns 11 d’abril, la companyia Repsol Butano SA posarà en funcionament el servei de subministrament i distribució de gas propà canalitzat a la urbanització del Mas Boscà de Roses.
Carrer Mas Boscà

Carrer Mas Boscà

06/04/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La implantació d’aquesta nova xarxa de serveis s’ha realitzat paral·lelament a les obres d’urbanització realitzades recentment en aquesta àrea residencial de Roses, en base al conveni signat entre la companyia i l’Ajuntament, a partir del qual es van ampliar les escomeses previstes en el projecte d’urbanització inicial per tal de possibilitar la instal·lació d’aquesta xarxa de gas.

A més de la instal·lació de la canalització necessària, de 6.570 metres de longitud, la companyia ha construït una estació d’emmagatzematge amb dos dipòsits soterrats i les instal·lacions auxiliars per al seu subministrament.

Un cop finalitzades les obres, i després que la companyia hagi rebut l’autorització administrativa de la Generalitat per poder realitzar aquesta distribució, Repsol Butano posarà en marxa el nou servei de gasificació al Mas Boscà a partir del proper dilluns, 11 d’abril.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Carrer Mas Boscà
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet