Entra en funcionament la zona blava al front de mar de Roses

Dijous 19 de juliol, ha entrat en funcionament la nova zona blava del front litoral de Roses que transcorre entre la plaça Catalunya i l’avinguda Jaume I. La nova àrea d’estacionament limitat compta amb un total de 111 places i estarà en funcionament tots els dies de la setmana fins al 30 de setembre, en horari de 10 del matí a 20 h, a un preu tarifa d’1 euro per hora.
Nova zona blava a Roses

Nova zona blava a Roses

20/07/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aparcar el cotxe en els espais del nou tram de zona blava del passeig marítim de Roses costa des del 19 de juliol 1 euro per hora, amb una limitació horària de tres hores. La implantació d’aquesta àrea tarifada té per objectiu facilitar la rotació de vehicles i afavorir així el centre comercial de la població. La zona blava transcorre al llarg d’uns 800 metres, dividits en dues zones: la de l’avinguda de Rhode Nord, que comprèn el tram entre el carrer Josep Cervera i la Riera Ginjolers, amb 88 places; i la de l’avinguda de Rhode Sud, entre la Riera Ginjolers i l’Avinguda Jaume I, amb 23 places.

Al llarg d’aquesta setmana, l’empresa adjudicatària del concurs impulsat pel consistori, Dornier SAU, ha dut a terme els treballs de senyalització i pintat de les places d’estacionament, així com la instal·lació de les màquines expenedores de tiquets necessàries, amb la finalització dels quals ha estat possible la posada en marxa del nou servei d’estacionament amb duració limitada de vehicles.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document