Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Entrada i Pàrquing dels Casals Municipals 2010

Entrada i Pàrquing dels Casals Municipals 2010

La forta demanda de places dels casals municipals que cada estiu s’originen a Roses, ha fet que l’Ajuntament, i més concretament el Departament d’Esports, Festes i Joventut, hagi concentrat esforços per atendre totes les sol·licituds i adaptar-se als horaris i a les necessitats de les famílies del municipi per tal de conciliar la vida laboral i familiar durant aquest període de gran activitat a la població.
Nous accessos

Nous accessos

30/06/2010 00:00 -    

En conseqüència, aquests esforços també es veuen plasmats en la millora de les infraestructures, oferint aquest any, la nova pista annexa del pavelló poliesportiu, la qual serà l’entrada del Casal Esportiu. Així doncs, la recollida i l’entrada dels nens/es serà més fluida gràcies a la nova distribució i al pàrquing lateral de la pista annexa, millorant la fluïdesa en les entrades i sortides a la via urbana.

Així mateix, la nova entrada del Casalet serà l’entrada principal del CEIP els Grecs. Espai d’accés més còmode pel desenvolupament, i el funcionament de les activitats programades.

En definitiva, esperem que un any més els Casals Municipals siguin un èxit comptant amb una participació de 534 nens/es que gaudeixin d’una programació divertida, formada i conseqüent amb els objectius inicials. Obtenint així una formació en el quatre pilars de l’educació: aprendre a ser, aprendre a fer, aprendre a conèixer i aprendre a conviure.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Nous accessos
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet