Es desencalla la situació de la zona industrial

L’Ajuntament ha aprovat la modificació del Pla Parcial del Sector Industrial, amb la qual aconsegueix desencallar la paralització del projecte viscuda durant els darrers anys. La reactivació del procés possibilita iniciar ja la redacció dels projectes de reparcel·lació i urbanització, els quals permetran la propera comercialització de parcel·les entre els industrials interessats.
Zona industrial

Zona industrial

17/12/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La modificació del Pla Parcial del Sector Industrial aprovada aquest matí per la Junta de Govern de Roses, suposa l’adopció de les prescripcions realitzades l’any 2005 per la Comissió d’Urbanisme de Girona que catalogava una franja d’aquest polígon industrial com a corredor biològic, mereixedor, per tant, d’una especial protecció.

Així doncs, la principal variació contemplada pel nou pla parcial aprovat aquest matí, passa a catalogar aquesta franja com a sistema de parcs i jardins. D’altra banda, per compensar la pèrdua de terreny apte per a la instal·lació d’activitats que aquesta nova classificació suposa, s’han incorporat al projecte noves tipologies industrials, amb parcel·les de menor superfície, que permetran l’adaptació del sector d’acord amb la demanda del mercat.

A partir de la modificació aprovada avui, s’obrirà un període d’informació pública durant un termini d’1 mes, passat el qual es procedirà a la seva aprovació definitiva per part del ple municipal. De forma simultània a aquestes tramitacions, i per tal d’impulsar el projecte sense més dilacions, l’equip de govern ha decidit encarregar els projectes de reparcel·lació i urbanització necessaris per al proper desenvolupament del sector.

D’aquesta manera, un cop aprovada la modificació pel ple municipal, INCASOL podrà procedir en el mínim termini possible a l’execució de les obres d’urbanització que permetran la comercialització de parcel·les i posterior establiment dels industrials interessats.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document