Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Es reurbanitzaran les voreres del CEIP Vicens Vives i de la nova llar d’infants de Roses

Es reurbanitzaran les voreres del CEIP Vicens Vives i de la nova llar d’infants de Roses

L’Ajuntament de Roses ha aprovat el projecte per a la reurbanització de les voreres de la Gran Via Pau Casals, en el seu tram entre el carrer Ponent i la carretera de les Arenes. Amb aquesta actuació s’adequarà i es delimitarà la zona escolar integrada pel CEIP Jaume Vicens Vives i per la futura llar d’infants municipal.
30/11/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els treballs que es realitzaran consistiran en la nova pavimentació de voreres i el desviament de les xarxes de serveis (clavegueram, enllumenat, telèfon, aigua) d’acord amb les noves alineacions. Per fer més agradable tot el sector, es plantaran plàtans i mimoses i també s’instal·larà el mobiliari urbà necessari (bancs, papereres,...)
Les obres compten amb un pressupost total de 215.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet