Ferran Adrià, primer cuiner convidat com a artista creador a la Mostra d’Art Internacional Dokumenta

Aquest matí, Carles Pàramo, alcalde en funcions de Roses, i Juli Soler, en representació d’El Bulli, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promocionar la vila de Roses amb motiu de la celebració de la mostra Dokumenta.
07/06/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La cita internacional de l’art d’avantguarda Dokumenta, que enguany tindrà lloc a la ciutat alemanya de Kassel entre el 16 de juny i el 23 de setembre, ha triat Ferran Adrià com a creador convidat a mostrar la seva obra-art. Per primer cop, la mostra obre les seves portes al món de la cuina i ho fa, com no podia ser d’una altra manera, triant el que ha estat consagrat com a millor cuiner del món.

Amb motiu d’aquesta participació a Dokumenta, l’Ajuntament de Roses i El Bulli han convingut la subscripció d’un conveni per a la promoció turística de la vila de Roses, tot aprofitant la repercussió mediàtica i la plataforma promocional que aquest esdeveniment pot suposar per al municipi a nivell mundial.

Dokumenta convida als creadors seleccionats en cada edició a realitzar una mostra del seu art. L’equip d’El Bulli treballa des de fa aproximadament un any en les propostes i demostracions que duran a terme al llarg dels 100 dies que durarà el certamen, les quals seran revelades el proper 15 de juny en l’obertura oficial que tindrà lloc a Kassel.

Aquest matí, Carles Pàramo, alcalde en funcions de Roses, i Juli Soler, en representació d’El Bulli, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promocionar la vila de Roses amb motiu de la celebració de la mostra Dokumenta. En base al conveni subscrit, el nom de Roses figurarà als diversos programes editats per Dokumenta, i els responsables d'El Bulli faran menció especial de la col·laboració del municipi en les entrevistes i activitats que realitzin en el marc d’aquest certamen.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document