Festa de la Policia Local de Roses 2007

Discurs de l'alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana i Aguilà, amb motiu de la Festa anual de la Policia Local de Roses.
Festa Policia Local de Roses 2007

Festa Policia Local de Roses 2007

17/10/2007 00:00 - Roses, dissabte 29 de setembre de 2007    

En primer lloc us desitjo a tots una molt bona festa i que la gaudiu al màxim.

És la primera vegada que estic amb vosaltres com alcaldessa i és per a mi un honor.

La voluntat de l’equip de govern que presideixo és mantenir i millorar la qualitat de vida dels nostres conciutadans; aquest objectiu s’aconsegueix conjugant moltes variables però, no en dubteu mai, vosaltres sou una peça molt important en aquest entramat de la gestió política municipal.

Teniu encomanada, en coordinació amb la resta de forces de seguretat, la garantia de la seguretat ciutadana.

Tots sabeu molt bé que el concepte seguretat és ampli i treballarem per donar una resposta global al terme; però vosaltres sempre sereu un referent per als ciutadans: a les entrades a les escoles, en el mercat, en els carrers comercials, en la perifèria de la vila. També quan hi ha algun sinistre o algun fet deliqüencial. Per tant la “SEGURETAT” passa bàsicament per vosaltres.

Us hem de correspondre. El regidor sé que està molt entregat a la seva feina; té ganes, il·lusió i capacitat. Heu de formar un equip potent en el que també hi estic jo i, solidàriament, la resta de l’equip de govern. Hem d’avançar, dialogant, pensant, dissenyant estratègies que ens permetin millorar l’eficàcia i també la vostra posició personal i professional.

Hem de coordinar esforços amb els mossos d’esquadra i, quan calgui, amb altres forces de seguretat. Hem de ser capaços de sumar des del respecte institucional i professional. I així ho farem.

Vull agrair molt especialment la presència del Secretari General de Seg. Ciutadana perquè ens ha volgut acompanyar en aquest acte. –Hem de ser conscients de què tenia multitud d’opcions per anar-. La seva presència ens reconforta i explicita la voluntat del Departament d’Interior d’estar al costat de les policies. Moltes gràcies, Joan.

Com alcaldessa us vull dir que estaré sempre al vostre costat per aconseguir els objectius dels quals us he parlat abans. També teniu el suport de l’equip de govern i del consistori rosinc.

No us vull amagar que tenim reptes importants davant nostre, però també estic convençuda que teniu capacitat per donar-los resposta adequada i eficaç i, per la nostra part, voluntat de facilitar-vos la feina.

Que tingueu una bona festa i que l’arcàngel St. Miquel no us abandoni mai.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document