Finalitza el tancament de la Pista Poliesportiva, que properament s’adequarà com a Pista Municipal Polivalent

Després de les obres de tancament de la Pista Poliesportiva Municipal ubicada a la carretera del Mas Oliva, projecte que acaba de finalitzar, l’Ajuntament de Roses prepara ja la seva adequació com a Espai Municipal Polivalent. L’objectiu és que l’edifici pugui donar acollida durant tot l’any, tant a activitats esportives, com a altres esdeveniments socials, lúdics, etc, que es realitzen a la població.
Interior Pista Poliesportiva

Interior Pista Poliesportiva

14/01/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els treballs ja finalitzats han consistit en el tancament de la totalitat de la pista amb plafons verticals de façana, on s’ha tingut molt en compte l’orientació del sol per tal d’aprofitar al màxim l’energia solar. El projecte ha tingut un cost de 313.000 euros (finançat en la seva totalitat pel FEIL 2009) i suposarà un millor aprofitament de la pista durant tot l’any per tal d’adaptar-se a les actuals necessitats esportives del municipi.

Amb la pista completament aïllada, el consistori acaba de fer un pas més amb l’aprovació d’un projecte que permetrà fer en breu la seva adequació com a Espai Polivalent Municipal. D’aquesta manera, es possibilitarà tant la pràctica esportiva al llarg de tot l’any en les millors condicions, com la realització d’altres activitats de caire lúdic i social organitzades pel propi ajuntament i per les nombroses entitats i associacions que desenvolupen la seva programació a Roses.

Aquesta adaptació implicarà bàsicament la instal·lació de la seguretat contra incendis oportuna (portes d’emergència, condicionament i accessibilitat d’accessos exteriors i implementació de sistemes de detecció, alarma i ventilació de fums), ja que l’aforament del recinte es veurà significativament augmentat. Els treballs tindran un cost de 193.00 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document