Finalitza la urbanització dels carrers Mimosa, Els Grecs i Aristòtil

Les darreres tasques de senyalització viaria dels carrers Mimosa, Els Grecs i Aristòtil, donen per finalitzades les obres d’urbanització i condicionament d’aquest sector de Roses, que fins ara presentava importants mancances tant de vialitat i pavimentació, com de xarxes de serveis. Les obres han tingut un cost de 406.000 euros i han durat 10 mesos.
tasques senyalització

tasques senyalització

24/02/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

A excepció del carrer Grecs, aquesta zona residencial rosinca no havia estat mai pavimentada fins ara, amb els inconvenients que això suposava tant per als veïns com per als vehicles que es dirigeixen a l'escola o a les urbanitzacions adjacents. D’altra banda, les xarxes de serveis existents eren també molt precàries.

El projecte ha suposat la urbanització completa d’un àmbit de 3.700 m2 que inclou els carrers paral·lel Aristòtil, Aristòtil, Mimosa i Grecs, així com el passatge existent entre els carrers Grecs i Aristòtil. Les obres han consistit en la pavimentació dels carrers i l’ampliació o incorporació de voreres per a vianants. Els darrers treballs que s’estan executant aquesta setmana, culminen el projecte ordenant la circulació de vehicles en aquest sector.

Pel que fa als serveis, s’han soterrat les xarxes d’aigua, electricitat i telèfon, s’ha dotat el conjunt de nous sistemes de clavegueram i canalització de gas, i s’ha instal·lat nou enllumenat públic. El projecte urbanístic s’ha completat amb la plantació d’una trentena d’arbres i amb la col·locació del mobiliari urbà (papereres, senyals de trànsit) necessari.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document