Formació en natació recreativa a la piscina municipal de Roses

La Piscina Municipal de Roses, juntament amb la Real Federación Española de Natación, ha preparat un any més una jornada de formació continuada adreçada als professionals de les activitats aquàtiques (monitors, tècnics...) i del món del lleure. Els continguts de la jornada, que tindrà lloc el proper dissabte 19 de juny durant tot el dia, giraran en aquesta ocasió al voltant de la natació recreativa.
26/05/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Després de les jornades sobre aquàtic fitness (2008), i natació terapèutica (2009), la Piscina de Roses organitza enguany una jornada centrada en la natació recreativa que, a més d’adreçar-se a monitors i tècnics de piscines, s’obre també als professionals del món del lleure que contemplen les activitats aquàtiques com a recurs dins el seu repertori educatiu.

 

El curs, que comptarà tant amb sessions teòriques com pràctiques, serà impartit per Juan José Gómez, llicenciat en CAFE, entrenador superior de natació per la RFEN, professor de la UdL i un gran expert en programes de recreació. La jornada esdevindrà una magnífica oportunitat formativa sobre una activitat molt present en moments d’oci, com els que es donen durant l’estiu, de la qual cal que tots els professionals en tinguin els coneixements necessaris, tant els que es dediquen a l’àmbit de la natació com tot el personal format en l’àmbit del lleure.

Els interessats a participar en aquesta activitat ja poden inscriure’s a la Piscina Municipal de Roses. Per a més informació: www.piscinaroses.cat piscina@piscinaroses.cat– Tel. 972459760.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document