Gertrudis, La Carrau, Antònia Font i Betagarri protagonitzaran el Concerts Joves d’estiu a Roses

La Junta de Govern ha aprovat la contractació dels grups Gertrudis i La Carrau per a la seva actuació en el primer Concert Jove que es realitzarà aquest estiu a la Ciutadella, el dissabte 28 de juliol. Per la seva banda, les formacions Antònia Font i Betagarri, protagonitzaran el segon dels concerts organitzat per l’Àrea de Joventut, que tindrà lloc el 18 d’agost.
13/06/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb més de 400 concerts per Espanya, Holanda, Bèlgica i França, la rumba de Gertrudis arribarà a Roses la nit del 28 de juliol. La Ciutadella acollirà l’actuació del grup que ha revolucionat la rumba catalana, fusionant-la amb altres ritmes com el reggae, el llatí o la cumbia. La nit es completarà amb la música de La Carrau, formació de folk català amb una sonoritat única, i grans cançons que uneixen essències populars catalanes amb altres aires de músiques del món..

El segon Concert Jove previst per a aquest estiu comptarà amb l’actuació dels mallorquins Antònia Font. Lluny de modes passatgeres, Antònia Font practica un pop atemporal, fresc, natural, sense virtuosismes ni pretensions, però amb una gran càrrega emocional, nostàlgica de vegades, surrealista d’altres. El grup basc Betagarri, amb més de 700 concerts a les seves esquenes i 50.000 còpies venudes, completarà el concert amb el seu rock-ska.

La venda d’entrades per assistir a aquests concerts tindrà lloc 15 dies abans de cadascuna de les actuacions al CAR JOVE de Roses (de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 20 h), o bé el mateix dia dels concerts, a les taquilles de la Ciutadella de Roses. El preu de les entrades serà de 5 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document