Iniciat el procés de selecció per participar en el Dispositiu d’Inserció Sociolaboral per a aturats de Roses

El Dispositiu d'Inserció Sociolaboral atorgat pel Servei d'Ocupació de Catalunya a l'Ajuntament de Roses, ja està en marxa. Aquesta acció ofereix un acompanyament personalitzat a persones aturades, tant en el procés de recerca de feina com en la millora de la seva qualificació professional a través de cursos de formació. Els interessats a participar-hi, ja poden adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.
15/02/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Dispositiu d’Inserció Sociolaboral de Roses té per objectiu millorar l’ocupabilitat dels aturats del municipi, posant al seu abast un servei d’assessorament personalitzat en la recerca de feina, així com la possibilitat de cursar formacions becades que també possibiliten les pràctiques en empresa. D’acord amb les característiques i necessitats del mercat laboral rosinc, els cursos que s’impartiran properament a les persones beneficiàries del dispositiu seran el de cambrer (150 hores), i adobador de xarxes de pesca (60 hores).

En aquests moments, i durant el mes de febrer, s’està procedint a la selecció dels participants del programa. El Dispositiu d’Inserció Sociolaboral està adreçat a persones en situació d’atur a partir de 16 anys i sense límit d’edat, empadronades a Roses. Resulta indiferent si cerquen la seva primera feina o desitgen reorientar-se perquè el sector on treballaven ja no genera ocupació. Per participar en el programa cal adreçar-se a l'Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, situada al número 1 del carrer Madrid (Tel: 972 152521).

Aquesta acció, promoguda pel programa del Pla de Barris i per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris i cofinançada pel Fons Social Europeu.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document