Ja és “Divendres” a Roses

Aquest dilluns, l’equip d’exteriors del programa magazín de les tardes de TV3 “Divendres”, encapçalat per l’Espartac Peran, s’ha traslladat a Roses, on romandrà instal·lat al passeig Marítim (a l’alçada de la plaça de les Botxes) fins al proper dijous 24.
Divendres

Divendres

21/03/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Entre dilluns i dijous, el programa "Divendres" que s’emet de 16.40 a 18.30 h i està conduït pel periodista Xavi Coral des dels estudis de TV3, realitzarà en directe diferents connexions amb el plató i la unitat mòbils instal·lats per a l’ocasió en el nostre municipi, per parlar de les característiques, activitats i gent de la nostra població. L’antiga Rhode, els esports de platja i nàutics, la nostra cuina, el món de la pesca, el fons marí de la badia de Roses, són alguns dels temes que el programa repassarà al llarg de la setmana.

Per començar la setmana, avui dilluns visitarà el programa en Màrius Serra per conèixer les particularitats del llenguatge que es parla en aquesta regió amb les seves "Paraules en ruta".

A continuació, el programa analitzarà l'època grega hel·lenística a Roses i el seu refinament a taula a través de la vaixella que es feia als tallers de ceramistes del moment, que es van exportar des de la població a tota la zona de llevant de la península Ibèrica. A més, es compararà el nostre passat amb l'actualitat amb Pep Fornés.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document