Jornada a Roses sobre innovació i comerç

El proper dilluns 12 de març el Teatre Municipal de Roses acollirà la Jornada Comerç i Innovació organitzada per l’Ajuntament de Roses. L’activitat està destinada a comerciants, emprenedors, associacions de comerciants i tècnics, i té per finalitat promoure la reflexió i debat entre els diferents agents del sector comercial i abordar les vies d’èxit per afrontar el futur del comerç. Les inscripcions es poden realitzar fins al dijous 8 de març.
Jornada Formació

Jornada Formació

06/03/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La jornada comptarà amb la presència d’en Pep Torres, inventor, creatiu i col·laborador habitual de molts programes televisius i de ràdio, que presentarà conceptes clau sobre la innovació i la creativitat i els factors que intervenen en la competitivitat de les empreses. Seguidament, diferents experts tractaran de forma específica qüestions fonamentals per analitzar la innovació en el món del comerç. Concretament, es presentaran exemples sobre nous formats comercials innovadors per a municipis turístics, es plantejaran estratègies imaginatives per obtenir el millor de la imatge del nostre comerç i s’analitzarà com amb enginy i amb les eines adequades es pot millorar la gestió dels comerços.

Per tancar la jornada i amb la voluntat d’obrir l’espai a tothom, es faran tres taules de treball dirigides a tractar de forma participativa aspectes vinculats amb la innovació comercial.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document