Jornada de prevenció contra la SIDA adreçada als joves de Roses

El proper dissabte 3 de desembre Roses commemorarà el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida amb una jornada juvenil organitzada per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses i les associacions locals Xarxa de Convivència i Embranzida Jove. Una xerrada, xocolatada amb sessió de dj’s i una gimcana nocturna formaran part del programa previst, pensat per conscienciar els joves en la prevenció de les malalties de transmissió sexual d’una manera lúdica i participativa.
Cartell Jornada

Cartell Jornada

25/11/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de Lluita contra la Sida (1 de desembre), Roses ha programat per al proper dissabte 3 de desembre una jornada dirigida als joves del municipi amb edats compreses entre els 14 i els 18 anys. Les activitats que es realitzaran tenen com a finalitat dinamitzar i potenciar la participació activa entre els joves, a més de sensibilitzar, difondre i informar a tots els joves i a la població en general, sobre la importància de l’ús del preservatiu com a mètode de prevenció de riscos de transmissió sexual com la SIDA.

La jornada s’iniciarà amb una xerrada-col·loqui sobre sexualitat i prevenció contra la SIDA organitzada per l’entitat Xarxa de Convivència i dirigida per una educadora sexual, on els participants podran exposar i resoldre els seus dubtes. La xerrada tindrà lloc al CAR de Roses a les 17 h.

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament oferirà a continuació una xocolatada (18.30 h) on hi col·laboraran dj’s locals. A partir de les 20 h, l’Embranzida Jove organitza una gimcana nocturna pel municipi, on els joves participants hauran de resoldre diferents proves que giraran entorn a temàtiques relacionades amb la prevenció de la SIDA. Els participants han d’inscriure’s prèviament al CAR.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document