La Biblioteca de Roses programa sessions setmanals de l’Hora del Conte durant tot l’estiu

La Biblioteca Municipal Jaume Vicens i Vives de Roses, continuarà oferint durant tot l’estiu una de les activitats que compten amb un major èxit de participació al llarg de l’any, l’Hora del Conte. Les sessions, que seran setmanals, es realitzaran tots els dimecres a les 18 h.
contes

contes

27/06/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquesta tarda tindrà lloc la primera Hora del Conte de l’estiu que, conduïda per la companyia Va de Contes centrarà la seva atenció entorn als contes del món. La resta de sessions es realitzaran tots els dimecres dels mesos de juliol i agost.

Amb aquesta activitat, la Biblioteca dóna resposta a una doble demanda que es venia repetint durant els darrers estius, tant per part de pares i mares del municipi, com de visitants i estiuejants. D’aquesta manera, s’ofereix una estona d’entreteniment setmanal i de contacte amb la biblioteca als infants, en l’època de l’any en què disposen de més temps lliure.

Altres activitats programades per la biblioteca rosinca per a aquesta temporada són la realització de sessions d’Hora del Conte per a adults, així com diverses exposicions. La primera d’elles, ja instal·lada a l’Espai Z, és la mostra fotogràfica de Carlos Useros que porta per títol Viatge per l’Amazònia i Rapa Nui. Es podrà visitar fins al proper 6 de juliol.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document