La Ciutadella de Roses, membre del Club de Turisme Cultural

La Fundació Roses Història i Natura ha signat un conveni amb Turisme de Catalunya per entrar a formar part de l’anomenat Club de Turisme Cultural, un programa que té per objectiu promocionar el turisme de caire cultural de forma conjunta i cohesionada amb totes les empreses, entitats i organismes vinculats.
Museu Ciutadella

Museu Ciutadella

19/09/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Club Turisme Cultural està integrat per agències de viatges i centrals de reserves especialitzades en Turisme Cultural, hotels i allotjaments amb oferta d’activitats de turisme cultural al seu entorn, associacions culturals, museus i fundacions, empreses de serveis i organismes oficials. El seu objectiu és rendibilitzar les accions promocionals que es realitzen, amb la finalitat de descobrir i difondre el patrimoni cultural de Catalunya.

En base al conveni subscrit, la Fundació Roses Història i Natura rebrà assessorament professional en matèria de promoció turística, així com la definició d’estratègies dirigides a incrementar el posicionament del municipi com a destinació d’interès cultural.

El Club ofereix als seus membres diversos avantatges, com la presència en el Catàleg i en el Mapa-Guia de Turisme Cultural, la distribució de publicacions, la participació en accions promocionals, congressos i jornades, la utilització dels centres de promoció de Turisme de Catalunya a l’estranger, etc.

Aquesta col·laboració es materialitzarà durant la celebració de la 3a edició de la Fira Internacional de Turisme Cultural que, a partir de demà i fins al proper 23 de setembre, té lloc a la ciutat de Màlaga. El Museu de la Ciutadella de Roses es promocionarà en aquesta mostra, gràcies a la seva presència dins l’apartat del Club de Turisme Cultural de l’estand de Turisme de Catalunya

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document