La Ciutadella instal·la un escenari cobert per acollir les activitats d’estiu

Aquests dies es treballa a la Ciutadella de Roses en les tasques d’instal·lació d’un escenari de 120 m2 de superfície, el qual acollirà les activitats programades en aquest recinte durant l’estiu. Enguany, a més, l’escenari estarà completament cobert, fet que possibilitarà les tasques de muntatge i desmuntatge d’espectacles en tot moment.
Muntatge escenari

Muntatge escenari

05/07/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb l’arribada del bon temps, la Ciutadella de Roses rep la realització de nombroses activitats i concerts que durant altres èpoques de l’any tenen lloc a equipaments tancats del municipi, com és el cas del Teatre Municipal. Davant l’increment d’aquestes activitats i de les necessitats tècniques i de muntatge que precisen la majoria d’elles, l’Ajuntament ha decidit instal·lar un escenari de 10 x 12 metres, que enguany, a més, estarà cobert.

D’aquesta manera, es garanteix que el muntatge dels diferents espectacles es pugui realitzar durant el dia inclús en casos de pluja, possibilitant així que les diferents activitats que tenen lloc al vespre o a la nit puguin portar-se a terme en cas que el mal temps remeti.

L’escenari, que estarà instal·lat fins al proper mes de setembre, rebrà els dos concerts joves d’estiu previstos per als mesos de juliol i agost (Antònia Font, Gertrudis, La Carrau, Betagarri,...), els concerts centrals del Festival de Blues de Roses que se celebrarà entre el 15 i el 21 de juliol, diverses audicions deI Festival Internacional de Guitarra (juliol i agost), així com diverses de les activitats programades per a la Festa Major d’enguany (teatre, concert de cobla, etc). 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document