La companyia de dansa El Paller presenta “Tres senyores i un senyor sofà” a LA POPULAR

La companyia de dansa El Paller participarà el proper dissabte 13 de juny (21 h), en la festa de cultura contemporània LA POPULAR programada a l’Espai Cultural La Ciutadella. Per a l’ocasió, la companyia ha preparat l’espectacle “Tres senyores i un senyor sofà”, on tres dones fan repàs d’emocions, sensacions i records viscuts.
Activitats La Popular

Activitats La Popular

09/06/2009 00:00 -   Departament Comunicació i Premsa  

Amb aquest espectacle, tres històries que normalment passarien en la intimitat d’una sala d’estar es veuen transportades a un espai totalment exposat, obert i molt verd. A "Tres senyores i un senyor sofà", tres dones fan un recull de les seves vivències –de vegades dramàtiques, de vegades divertides- acompanyades de la composició musical en directe.

 

El Paller treballa sobre una estructura que recolza les tècniques d’improvisació i composició instantània, tant en dansa com en música. Aquestes eines converteixen la peça en un treball obert, fresc i sempre atent al diàleg establert entre ambdues disciplines que, a la vegada, permetran la seva integració en el paisatge del monument rosinc. Sons i moviments es veuen influenciats per un espai marcat pel contrast estètic.

 

EL Paller

 

El PALLER és un centre d’art que actua com a plataforma amb l’objectiu de potenciar la cultura contemporània a tots els nivells, usant múltiples disciplines, actuant com a eina de socialització i cohesió social per a tothom que participi de les iniciatives proposades.

 

La companyia del Paller està formada per Emma Teixidor, Natàlia Entrocassi, Dolors Yglesias, Isidre Rebenaque i Edgar Tarrés. El treball està basat en la investigació i recerca de les tècniques de composició instantània i improvisació en dansa i música.

 

La trajectòria professional de la companyia comença a l’Empordà i estrena les últimes obres, Va de Vaques, Vest i Blat Art al Centre Cultural la Mercè de Girona, Teatre Municipal de Roses, Teatre Municipal de Girona, Teatre Jardí de Figueres, Festival Maçart, Swindon Dance Centre al Regne Unit, Shioban Davies Studio de Londres...

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document