La companyia Erre que Erre porta la dansa al TMR

El proper divendres 30 de març (22 h), el Teatre Municipal de Roses acollirà la representació de l’espectacle de dansa Escupir en el tiempo, una proposta de la companyia Erre que Erre on la dansa, la música i la imatge conformen un espectacle festiu carregat, al mateix temps, de solemnitat.
Escupir en el tiempo

Escupir en el tiempo

29/03/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Erre que erre, una de les companyies de dansa més interessants del país, és un col·lectiu de creadors i intèrprets que desenvolupen el seu treball a partir de la creació i experimentació de noves formes i concepcions de la dansa i el moviment. Enguany la companyia celebra els seus deu anys de trajectòria amb l’espectacle Escupir en el tiempo, una proposta en què la dansa contamina altres llenguatges i formes d’expressió per arribar a l’espectador.

Escupir en el tiempo parla de celebrar, del futur i dels secrets que encara ens queden per desvetllar. Al llarg de la representació, els personatges fan servir el cos com a eina i vehicle d’expressió, el moviment com a llenguatge i la necessitat de comunicar com a darrera finalitat.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia i interpretació: Susana Castro, Teresa Navarrete, Mª Ángeles G. Angulo, Mario G. Sáez, Maria M. Cabeza de Vaca, Guillermo Weickert. Amb la col·laboració de Ricardo Salas i Marina Serrano.

Música: David Crespo (Balago). Amb la col·laboració de Martín Fuks (Barxino), Myriam Swanson i Dani Nel·lo

Les entrades estan a la venda al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses (pl. Catalunya, 12, 2a planta), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. També es poden adquirir a les taquilles del Teatre Municipal els dijous i divendres previs a l’espectacle, de 17 a 20 h. El preu de l’entrada és de 10 euros (entrades numerades).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document