La companyia Q-Ars Teatre porta el Mercader de Venècia al TMR

El proper dissabte 21 d’abril (22 h), el Teatre Municipal de Roses acollirà la representació de la tragicomèdia de Shakespeare El Mercader de Venècia. L’obra és una adaptació lliure de la companyia Q-Ars, dirigida per Pep Pla.
El Mercader de Venècia

El Mercader de Venècia

17/04/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquest projecte arrenca de la voluntat de la companyia Q-Ars Teatre per seguir versionant les obres de Shakespeare, tasca que va començar l’any 2002 amb Hamlet i El somni d’una nit d’estiu i va continuar el 2004 amb Otel.lo i Molt soroll per a no res, totes elles amb molt bona acollida entre públic i crítica.

El mercader de Venècia, interpretada per un brillant repartiment íntegrament femení (Mercè Anglès, Anna Güell, Mercè Martínez i Àngels Sánchez), és una obra divertida, plena de matissos capaços de captivar l'espectador des de la primera escena.

Creences religioses, el catolicisme i el judaisme enfrontats en una lluita pel poder; el naixement del capitalisme modern; el mercantilisme i la usura; el poder del diner. Tot es pot comprar i vendre. L’odi i la venjança; els caçadors de fortunes; la hipocresia establerta socialment; la flexibilitat de les lleis; les màscares socials. Ningú no és qui sembla ser. Les trampes, l’ambició, l’homosexualitat encoberta. Tots aquests temes "naveguen amb la vela inflada", com el vaixell d’Antonio, el Mercader.

Les entrades per a aquest espectacle estan a la venda al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses (pl. Catalunya, 12, 2a planta), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. També es poden adquirir a les taquilles del Teatre Municipal els dijous i divendres previs a l’espectacle, de 17 a 20 h. El preu de l’entrada és de 10 euros (entrades numerades).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document